Ginny Werkt - De jobguide voor jouw droombaan

Hoe vind je jouw droombaan, oftewel de baan die precies past bij wie jij bent en wat jij wil? 

Ginny gaat je daarbij helpen. Ze is de oprichter van Vacature Via Ginny, hét online platform voor werkzoekenden in de creatieve branche, en heeft dus veel ervaring – net als op persoonlijk gebied, want haar eigen carrière kende ook de nodige ups en downs. 

In ‘Ginny werkt’ kom je er aan de hand van drie vragen achter wat je nu eigenlijk wil. Het wordt tijd voor een baan die echt bij jou past en waar jouw skills en talenten tot uiting kunnen komen.

De zoektocht naar een baan waar je het naar je zin hebt en waar je groeit is niet altijd even makkelijk, maar zeker ook niet heel moeilijk. Je moet alleen wel bereid zijn om jezelf een aantal grote vragen te stellen én deze te beantwoorden. Nooit meer ‘strugglen’ en blijven hangen in een vacuüm waarin je geen idee hebt wat je met je leven aanmoet. Niet meer aanmodderen en je tijd verdoen.

Klinkt goed, hè? Het fijne is dat het ook daadwerkelijk kan. Als je eenmaal de juiste tools hebt en je zelfkennis weet in te zetten, kun je de rest van je leven profiteren van een helder zicht op je carrière.

Het boek behandelt de volgende topics:

  • Wie ben je?
  • Wat wil je?
  • Hoe kom je er?

Door je op nuchtere wijze aan de hand mee te nemen en alle stappen met jou te doorlopen, help ik je de goede kant op.

Ben je zelf al voorzien van je droombaan, maar ken je mensen die nog niet zo goed weten wat ze willen? ‘Ginny werkt’ is het ideale cadeau om iemand een duwtje in de goede richting te geven.

Het boek bevat naast de juiste informatie om een topjob te scoren ook interessante invulopdrachten en interviews met inspirerende mensen, zoals Sara Ras, Anna Liss, Yeliz Cicek, Alexander van Lopik, Monica Geuze en vele anderen.

Wil jij ook een exemplaar van Ginny’s boek bemachtigen? Klink dan op de onderstaande link!

Hé, Hallo
Heb je vragen over het plaatsen van een vacature, stuur dan gerust een mail naar info@vacatureviaginny.nl of bel op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 naar +31 020 89 50 466. Gezellig.

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Over ons

Vacature Via Ginny B.V.
Baarsjesweg 201/1
1057 HR Amsterdam
info@vacatureviaginny.nl
KVK: 63246244
BTW: NL855153714B01

Nieuwsbrief, maar dan leuk


© 2019 Vacature via Ginny B.V.