Over Ginny

Het in 2013 door eigenaresse Ginny Ramkisoen opgerichte online platform voor werkzoekenden is de afgelopen drie jaar uitgegroeid van een Facebook pagina voor haar netwerk, naar een professionele organisatie die bedrijven voorziet van fantastische kandidaten voor nog leukere werkgevers. Dit gebeurt zowel online als offline en dat laatste in de vorm van Recruitment. Dit allemaal uiteraard op een informele manier, want solliciteren mag wel wat leuker worden.

Met Vacature Via Ginny doorbreekt Ginny het stoffige imago wat de arbeidsmarkt jarenlang heeft gehad. Met maar liefst 70.000 unieke bezoeken per maand op de website, bijna 33.000 likes op Facebook en een steady following op de overige social media kanalen, werd het in 2016 dan ook tijd om een vernieuwde versie van de geprezen minimalistische eerste website te presenteren. Vacature Via Ginny plaatst vacatures in de ‘creatieve branche’ en daarbuiten en noemt zichzelf sinds de toevoeging van herkenbare content op de nieuwspagina ‘het leukste banenplatform van Nederland’.

“De definitie van ‘creatief’ is bij ons heel breed. Het kan gaan om een Programmeur voor een hippe club tot een Marketing Director bij een wereldwijd platenlabel. Functies in de muziekbranche, marketing, PR en reclame zijn vaak gewilde vacatures bij Vacature Via Ginny, maar in principe zijn alle vacatures die wij plaatsen razend populair.” – Ginny Ramkisoen

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier hiernaast.

Heb je vragen over het plaatsen van een vacature, stuur dan gerust een mail naar info@vacatureviaginny.nl of bel op werkdagen tussen 09:30 en 18:00 naar +31 020 89 50 466.Wat zeggen onze klanten

plan a testimonial

Plan A

"Sinds jaar en dag maak ik gebruik van de services van Vacature Via Ginny. Ik krijg altijd een enorm aantal sollicitaties binnen die precies binnen mijn doelgroep vallen. Het merendeel van mijn medwerkers heb ik via Ginny gevonden. Top bedrijf, top service en betaalbaar. Grote aanrader dus."

Merlijn Boshuizen, Plan A

2016-08-11T11:51:22+00:00

Merlijn Boshuizen, Plan A

plan a testimonial

Ron Gastrobar

In de horeca-branche is de zoektocht naar personeel vaak moeilijk. Er zijn wel websites die zich specialiseren in de horeca, maar eigenlijk zijn we vooral op zoek naar ambitieuze harde werkers. Welke branche als achtergrond is eigenlijk niet eens belangrijk. Daarom is Vacature via Ginny zo’n geweldige oplossing. Onze vacature wordt gelezen door enthousiast publiek. We hebben drie keer aan vacature geplaatst en zijn door de doelgroep van Ginny in contact geraakt met een geheel nieuwe lichting werkzoekenden. Daarnaast is de service die ze achter de schermen bieden super!

Sarah Kuiper, Ron Gastrobar

2016-09-07T13:50:34+00:00

Sarah Kuiper, Ron Gastrobar

SPEC | Artist Management

Ruim een jaar geleden hebben we met ons bedrijf ingezet op groei van het roster. Hier kwam ook bij dat we nieuwe mensen moesten aantrekken. Via meerdere relaties kregen we te horen dat we de vacature eens moesten plaatsen via Ginny. Dit hebben we geprobeerd en er kwamen bijna 200 sollicitaties binnen, met heel veel goede mensen er tussen. Daarna hebben we nog drie vacatures uitgezet met succes via Ginny. Als we nu nog iemand nodig hebben, dan doen we dat zeker via Ginny. 

Stanley Bish, SPEC | Artist Management

2016-09-07T13:56:17+00:00

Stanley Bish, SPEC | Artist Management

YellowKorner

Wij werken al geruime tijd met Vacature Via Ginny. Bijna alle kandidaten voor de nieuwe YellowKorner galerie in Rotterdam zijn binnengekomen via Vacature Via Ginny. We ontvangen altijd heel veel en goede reacties op onze vacatures. De doelgroep van Vacature Via Ginny sluit blijkbaar goed aan op het profiel dat wij doorgaans zoeken. Het is ook heel prettig dat er persoonlijk contact is met het team van Vacature Via Ginny.

Djurre Jansen, YellowKorner

2016-09-15T10:17:10+00:00

Djurre Jansen, YellowKorner

Sony Music Entertainment

Het is niet eenvoudig om de juiste ervaren talenten in de muziekindustrie te vinden voor onze vacaturen. Vacature Via Ginny heeft ons al meerdere malen met verschillende type functies geholpen aan zeer diverse kandidaten. Zij werken snel en service gericht en zijn gewend met dezelfde dynamiek te werken als waarin wij werken. Het werkt fijn samen als je het gevoel krijgt dat je wordt begrepen en mensen met je mee denken. Zij vertalen onze cultuur heel goed naar de kandidaten die bij ons op gesprek komen en dat praat wel zo makkelijk.

Nienke Offermans, Sony Music Entertainment

2016-09-28T14:08:49+00:00

Nienke Offermans, Sony Music Entertainment

Wij hebben o.a. gewerkt voor de volgende bedrijven

Volg ons

Contact

Vacature Via Ginny B.V.
Baarsjesweg 201/1
1057 HR A'dam
info@vacatureviaginny.nl
KVK 63246244
BTW: NL855153714B01

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, tips en interviews over werk, ondernemen en algehele topdingen (al zeg ik het zelf)?
schrijf je in! - Ginny

© 2017 Vacature via Ginny B.V.