Recruitment

Door ons netwerk, flinke database en onze friends & followers op social media zijn wij in staat de juiste matches te creëren tussen werkgever en werkzoekende. Natuurlijk geldt dit voor flexibele personeelsoplossingen, maar ook op het gebied van Werving & Selectie staat Vacature Via Ginny voor je klaar.

Wij werven de kandidaten vanuit onze eigen kanalen, zoals de eerder genoemde social media en onze database. Dit houdt in dat we de vacature niet uitzetten op vacaturesites, maar we pro-actief op zoek gaan naar de juiste professionals. Hiermee nemen wij de zoektocht naar de perfecte kandidaat vanaf het eerste traject al uit handen; zoals het searchen, het voeren van de eerste gesprekken en het voorstellen van de meest geschikte kandidaten. Belangrijk detail is dat wij volledig werken volgens het ‘no cure, no pay’ principe.

Neem voor meer informatie over recruitment contact op met Marc Derby via marc@vacatureviaginny.nl of +31(0)6 24 35 84 70.

Lees hier meer over ons recruitment traject.

Deze contactgegevens zijn enkel en alleen beschikbaar voor onze zakelijke klanten; voor eventuele kandidaten/sollicitanten is geen tussentijdse correspondentie mogelijk binnen het W&S traject. Over de voortgang van je sollicitatie zullen wij zelf contact met je onderhouden, dit kan soms even duren en is ook afhankelijk van de communicatie met onze klant. Mail voor overige vragen (m.b.t. sollicitatie procedures/tips e.d.) naar info@vacatureviaginny.nl of vul ons contactformulier in op de “Over Ginny” pagina.

Wij hebben gewerkt voor de volgende bedrijven:

Volg ons

Contact

Vacature Via Ginny B.V.
Baarsjesweg 201/1
1057 HR A'dam
info@vacatureviaginny.nl
KVK 63246244
BTW: NL855153714B01

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, tips en interviews over werk, ondernemen en algehele topdingen (al zeg ik het zelf)?
schrijf je in! - Ginny

© 2017 Vacature via Ginny B.V.