De beste mensen vind je via via, dus laat het dan via ons zijn...

…en neem direct contact met ons op!

Door ons netwerk, flinke database en onze friends & followers op social media zijn wij in staat de juiste matches te creëren tussen werkgever en werkzoekende. Natuurlijk geldt dit voor flexibele personeelsoplossingen, maar ook op het gebied van Werving & Selectie staat Vacature Via Ginny voor je klaar.

Met één van de grootste social followings binnen de markt op dit moment, en zeker weten verreweg de meeste interacties (engagement) op onze social kanalen, staan wij meer dan wie dan ook in contact met onze doelgroep en snappen wij als geen ander wat de hedendaagse (young) professional bezig houdt.

Wij werven de kandidaten vanuit onze eigen kanalen, zoals de eerder genoemde social media en onze constant groeiende database.

Belangrijk detail is dat wij volledige werken vanuit het ‘no cure, no pay’ principe.
Bij een succesvol aangenomen kandidaat rekenen wij vervolgens een fee van 18% – 23% van het bruto jaarsalaris behorend bij de betreffende functie. Dit percentage is afhankelijk van branche, functie/type kandidaat en altijd in goed overleg!

Dus wil je meer informatie over headhunting/recruitment, neem dan direct contact op met Marc Derby via marc@vacatureviaginny.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur. OF check onze veel gestelde vragen pagina 🙂

Hé, Hallo

Heb je vragen over het plaatsen van een vacature, stuur dan gerust een mail naar info@vacatureviaginny.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 naar +31 020 89 50 466. Gezellig.

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Over ons

Vacature Via Ginny B.V.
Baarsjesweg 201/1
1057 HR Amsterdam
info@vacatureviaginny.nl
KVK: 63246244
BTW: NL855153714B01

Nieuwsbrief, maar dan leuk


© 2019 Vacature via Ginny B.V.